Меню
м.Полтава, вул. 23-го Вересня, буд. 21
Наша адреса:
м.Полтава, вул. 23-го Вересня, буд. 21
Час роботи
Час роботи магазину:
  • ПН-ПТ - 9:00 - 18:00
  • СБ-НД - Вихідний

HUAWEI FreeBuds Pro 2 отримають акустику Devialet та потужний шумодав

HUAWEI FreeBuds Pro 2 отримають акустику Devialet та потужний шумодав

Не чекаючи анонсу нової гарнітури компанії, інсайдери злили в мережу її прес-рендери та докладні специфікації. Головними особливостями HUAWEI FreeBuds Pro 2 стануть просунута акустична конструкція, хороша автономність та ефективна технологія придушення сторонніх звуків.



За наявними даними, новинка стане першою моделлю TWS-навушників бренду, створеною у партнерстві з Devialet. Фахівці французької компанії візьмуть участь у настроюванні динаміків аксесуара. Повідомляється, що HUAWEI FreeBuds Pro 2 отримають дводрайверну конструкцію та підтримку діапазону відтворюваних частот від 14 до 48 000 Гц.

Важливою особливістю моделі стане функція активного шумоподавлення з ефективністю до 47 дБ. Заявлено і підтримку адаптивного еквалайзера — одночасного регулювання гучності, положення віртуальних динаміків у просторі та частотних характеристик.




Автономність гарнітури, за даними інсайдерів, становитиме до 4 годин при використанні ANC та до 6,5 годин у стандартному режимі відтворення (до 30 годин з підзарядкою від комплектного кейсу). Навушникам також приписують захист від пилу та вологи за стандартом IP54. Імовірна ціна новинки в Європі становитиме €199, дата презентації гарнітури ще не оголошена.


Коментарі
Схожі статті
Перші тести Apple M2: до 50% швидше за попередника
Перші тести Apple M2: до 50% швидше за попередника
У базі даних Geekbench з'явилися перші результати тестування нового MacBook Pro із процесором Apple M2. Як виявилось, компані..
16.06.2022